Audyt restauracji
Masz problem z prowadzeniem restauracji bądź hotelu?
My Ci pomożemy!
Jesteśmy zespołem praktyków gastronomii i profesjonalnych restauratorów. Przeprowadzone przez nas audyty pozwolą Ci w pełni wykorzystać potencjał swojej restauracji, a nam dadzą podstawę do zaproponowania zmian podnoszących efektywność i zyskowność zarządzania.
Realizujemy audyty w zakresie operacyjnej działalności hotelu/restauracji w tym:
- audyt jakości usług
- audyt zarządzania kanałami dystrybucji i gospodarką magazynową
- audyt zarzÄ…dzania kosztami operacyjnymi
- audyt zarzÄ…dzania personelem i organizacjÄ…
- audyt działań marketingowych i sprzedażowych
Rodzaj audytu i jego moduły dobieramy indywidualnie do potrzeb Klienta po bezpośrednim kontakcie i wstępnym zidentyfikowaniu pełnego obszaru potrzeb.
Efektem końcowym przeprowadzonych audytów będzie sporządzony przez naszych specjalistów raport podsumowujący zawierający wnioski, zalecenia, przykłady oraz opis wszystkich niezbędnych narzędzi potrzebnych do realizacji początkowych założeń audytu.
Nasza oferta dla gastronomii obejmuje ponadto:
- Opracowanie biznes planów dla restauracji i hoteli;
- Planowanie strategii marketingowych dla gastronomii;
- Wykonywanie kompleksowych projektów lokali zgodnie z wymaganiami i specyfiką miejsca;
- Wdrażanie systemu bezpieczeństwa (HACCP)
- Przeprowadzanie szkoleń w zakresie
- GHP/GMP, HACCP,
- motywowania pracowników,
- racjonalnego wykorzystywania surowców,
- optymalizacji wykorzystywania produktów,
- jakości potraw,
- serwisu kelnerskiegi sommelierskiego.
- Przeprowadzanie testów językowych i psychologicznych.
Jeżeli zainteresowała Państwa nasza oferta, prosimy o
kontakt z naszymi konsultantami, którzy udzielą odpowiedzi na wszelkie pytania i w każdej kwestii będą służyć fachową poradą.
Nasi klienci